Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ICBC: Ταχεία επέκταση σε Μ. Ανατολή και Ευρώπη

Η Industrial and Commercial Bank of China επιταχύνει την επέκτασή της στον πλανήτη, με σχέδια έναρξης λειτουργίας νέων καταστημάτων στην Μέση Ανατολή και σε μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

ICBC: Ταχεία επέκταση σε Μ. Ανατολή και Ευρώπη
Η Industrial and Commercial Bank of China, η πιο βαρύτιμη και κερδοφόρος τράπεζα στον πλανήτη, επιταχύνει την επέκτασή της στον πλανήτη, με σχέδια έναρξης λειτουργίας νέων καταστημάτων στην Μέση Ανατολή και σε μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Η ICBC έκανε τα επίσημα εγκαίνια στο Αμπού Ντάμπι την Κυριακή και σύντομα θα ανοίξει νέα υποκαταστήματα στο Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία.

Η βιομηχανική-εμπορική τράπεζα της Κίνας διαθέτει επίσης θυγατρική εταιρία στην περιφέρεια, με έδρα στην Ντόχα του Κατάρ.

Στην Ευρώπη η εταιρία σκοπεύει να ανοίξει πέντε καταστήματα τους επόμενους μήνες- σε Άμστερνταμ, Μαδρίτη, Βρυξέλλες, Μιλάνο και Παρίσι - προκειμένου να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο αριθμό κινεζικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.

Ο οίκος, αναζητεί επίσης πιθανούς στόχους εξαγοράς στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή κι έχει σχέδιο ταχείας επέκτασης στον Καναδά.

Η ευρωπαϊκή επέκταση αναμένεται να είναι «υψηλού επιπέδου» με καταστήματα σε ακριβούς και διάσημους δρομους μεγάλων πρωτευουσών της ηπείρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v