Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποκλεισμοί και πρόστιμα στη FIFA

Με αποκλεισμό από τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το διεθνές ποδόσφαιρο και πρόστιμα τιμώρησε η FIFA μέλη της εκτελεστικής της επιτροπής, που κατηγορήθηκαν για δωροληψία.

Αποκλεισμοί και πρόστιμα στη FIFA
Πρόστιμα και αποκλεισμός από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το διεθνές ποδόσφαιρο επέβαλε η FIFA σε δύο μέλη της εκτελεστικής της επιτροπής, μετά το σκάνδαλο που είχε προκληθεί πριν από περίπου έναν μήνα. Υπενθυμίζεται ότι δύο μέλη της FIFA βιντεοσκοπήθηκαν από δημοσιογράφους της "Sunday Telegraph" να παρουσιάζονται ως μέλη εθνικών επιτροπών και να αποδέχονται πληρωμές προκειμένου να αλλάξουν την ψήφο τους για την επιλογή του τόπου διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και του 2022.

Στον κ.Amos Adamu επιβλήθηκε τριετής αποκλεισμός από τις δραστηριότητες της FIFA και πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων, ενώ στον κ. Reynald Temarii από την Ταϊτή επιβλήθηκε ετήσιος αποκλεισμός και πρόστιμο 5.000 ελβετικών φράγκων. Ποινές αποκλεισμού και πρόστιμα επιβλήθηκαν σε τέσσερα ακόμη στελέχη, από την Μποτσουάνα, το Μάλι, την Τόνγκα και την Τυνησία

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο