Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η FXCM Inc. στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η διαπραγμάτευση των 15.060.000 μετοχών της FXCM στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) με το σύμβολο“FXCM” στον πίνακα συναλλαγών

Η FXCM Inc. στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Οι μετοχές της FXCM Inc. αναμένεται να ξεκινήσουν να διαπραγματεύονται από σήμερα με το σύμβολο“FXCM” στον πίνακα συναλλαγών του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η FXCM Inc. ανακοίνωσε χθες την προσφορά νέων χρεογράφων με δημόσια εγγραφή (IPOs) της τάξεως των 15.060.000 κοινών μετοχών πρώτης κατηγορίας που αποτιμήθηκε στα $14 ανά μετοχή. Οι ανάδοχοι έχουν την επιλογή να αγοράσουν επιπλέον και έως 2.259.000 κοινές μετοχές κατηγορίας Α στην τιμή της δημόσιας προσφοράς μείον την έκπτωση αναδόχων αν διαθέσουν περισσότερες από 15.060.000 μετοχές κατά τη δημόσια προσφορά.

Η Credit Suisse Securities (USA) LLC, η J.P. Morgan Securities LLC και η Citigroup Global Markets Inc. είναι κοινοί ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς. Οι Barclays Capital Inc., Deutsche Bank Securities Inc., Sandler O’Neill & Partners, L.P. και UBS Securities LLC είναι συν-ανάδοχοι.

Η προσφορά θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσω ενημερωτικού δελτίου. Αντίγραφα του φυλλαδίου θα είναι διαθέσιμα μέσω των: Credit Suisse Securities (USA) LLC, Attention: Credit Suisse Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, NY 10010, J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717 και Citigroup Global Markets Inc., Brooklyn Army Terminal, 140 58th Street, 8th Floor, Brooklyn, NY 11220. Το τελικό φυλλάδιο, όταν είναι έτοιμο, θα διατίθεται και από το site της Securities and Exchange Commission στο: http://www.sec.gov

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v