Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνολογία "wave and pay" στο iPhone 5

Η Apple αναμένεται να εγκαταστήσει τεχνολογία “wave and pay” στην επόμενη έκδοση του iPhone, ώστε να καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Τεχνολογία wave and pay στο iPhone 5
Η Apple αναμένεται να εγκαταστήσει τεχνολογία “wave and pay” στην επόμενη έκδοση του iPhone, ώστε να βελτιώσει τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητού τηλεφώνου και να δώσει την δυνατότητα στην εταιρία να καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Το iPhone?5, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την φετινή χρονιά, πιθανότητα θα εμπεριέχει την τεχνολογία που αποκαλείται Near-Field Communication, και περιλαμβάνει πληροφορίες για χρηματο-οικονομικούς λογαριασμούς που σχετίζονται με την συγκεκριμένη συσκευή του χρήστη, σύμφωνα με τους ασιατικούς προμηθευτές που συζητούν με την Apple για συνεργασία.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει την φήμη. Η Samsung, και άλλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, που χρησιμοποιούν το λογισμικό Android για smartphones της Google, ήδη ενσωματώνουν την τεχνολογία NFC στα νέα μοντέλα, ενώ η Research in Motion και η Nokia επίσης υιοθετου΄ν αυτήν την νέα τεχνολογία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v