Επιμένουν οι διαδηλωτές σε Ιράν, Μπαχρέιν

Τουλάχιστον δύο διαδηλωτές έπεσαν νεκροί στην απαγορευμένη από το καθεστώς, συγκέντρωση οπαδών της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα του Ιράν. Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις σε Μπαχρέιν, Υεμένη.

Επιμένουν οι διαδηλωτές σε Ιράν, Μπαχρέιν
Τουλάχιστον δύο διαδηλωτές έπεσαν νεκροί στην απαγορευμένη από το καθεστώς, συγκέντρωση οπαδών της αντιπολίτευσης, στην πρωτεύουσα του Ιράν την Τεχεράνη.

Όπως ανέφερε μέλος του Κοινοβουλίου του Ιράν, «Στη διαδήλωση της Δευτέρας υπήρξαν 2 μάρτυρες και πολλοί τραυματίες. Ένας διαδηλωτής σκοτώθηκε από πυροβολισμό".
 
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του δεύτερου διαδηλωτή.

Έως τώρα η Ιρανική αστυνομία αναγνωρίζει την ύπαρξη ενός νεκρού από τις συγκεντρώσεις της Δευτέρας.

Μπαχρέιν

Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες
είναι ο απολογισμός της επίθεσης της αστυνομίας σε διαδηλωτές που παρευρίσκονταν στην κηδεία συντρόφου τους που σκοτώθηκε την Δευτέρα στο Μπαχρέιν.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας οι διαδηλωτές συνόδευαν τον νεκρό από το νοσοκομείο στο νεκροταφείο όταν η αστυνομία τους επιτέθηκε με δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.

Σημειώνεται ότι αίτημα των διαδηλωτών είναι η πτώση του καθεστώτος και ο εκδημοκρατισμός της χώρας.

Υεμένη

Χιλιάδες κόσμου συνεχίζει για πέμπτη διαδοχική ημέρα να διαδηλώνει στην Υεμένη ζητώντας την παραίτηση του προέδρου της χώρας, Ali Abdullah Saleh.

Ωστόσο στην πρωτεύουσα Σάνα, υποστηρικτές της κυβέρνησης επιτέθηκαν σήμερα στους διαδηλωτές προκαλώντας χάος και τον τραυματισμό 3 διαδηλωτών, σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v