Δεύτερη επίθεση hackers στο δίκτυο της Sony

Εντονότατη κριτική για τις ηγετικές του ικανότητες δέχθηκε ο CEO της Sony, κ. Howard Stringer, μετά την αποκάλυψη ότι hackers ενδέχεται να έχουν υποκλέψει στοιχεία από άλλους 25 εκατομμύρια λογαριασμούς.

Δεύτερη επίθεση hackers στο δίκτυο της Sony
Εντονότατη κριτική για τις ηγετικές του ικανότητες δέχτηκε ο CEO της Sony, κ. Howard Stringer, μετά την αποκάλυψη ότι hackers ενδέχεται να έχουν υποκλέψει στοιχεία από άλλους 25 εκατομμύρια λογαριασμούς.

Η τελευταία αποκάλυψη της Sony έρχεται μία μόλις ημέρα αφότου η εταιρία ανακοίνωσε την εφαρμογή μέτρων ώστε να αποτραπεί άλλη μία κυβερνοεπίθεση παρόμοια με αυτήν κατά του δικτύου Playstation, ελπίζοντας να επανορθώσει την εικόνα της και να καθησυχάσει πελάτες που ενδεχομένως εξετάζουν την πιθανότητα να φύγουν από τη Sony και να πάνε στο Xbox της Microsoft.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το δίκτυο PC games Sony Online Entertainment δέχτηκε επίθεση από hackers στις 18 Απριλίου, όμως αυτή έγινε γνωστή μόλις τη Δευτέρα. Η επίθεση ενδέχεται επίσης να έχει οδηγήσει στην κλοπή 10.700 χρεωστικών λογαριασμών πελατών στην Αυστρία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Ισπανία και 12.700 μη αμερικανικών αριθμών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v