Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

70 επιχειρηματικοί κολοσσοί υπέρ της Ελλάδας

Εβδομήντα επιχειρηματικοί κολοσσοί της Γαλλίας και της Γερμανίας ξεκινούν διαφημιστική εκστρατεία, ζητώντας από την Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη προς τις χώρες που πλήττονται από την κρίση χρέους για να διασωθεί το ευρώ.

70 επιχειρηματικοί κολοσσοί υπέρ της Ελλάδας
Εβδομήντα επιχειρηματικοί κολοσσοί της Γαλλίας και της Γερμανίας ξεκινούν διαφημιστική εκστρατεία, ζητώντας από την Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη προς τις χώρες που πλήττονται από την κρίση χρέους, ώστε να διασωθεί η ευρωζώνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Handelsblatt", οι επικεφαλής των εταιριών Daimler, Siemens, Deutsche Telekom, E.On, BMW, Deutsche Post, EADS, Total, Renault και EdF έχουν συνυπογράψει κοινή διαφημιστική καταχώριση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες την επόμενη εβδομάδα, ζητώντας στήριξη των χωρών που πλήττονται από την κρίση χρέους.

κατάρρευση του ευρώ θα ήταν ένα καταστροφικό βήμα προς τα πίσω για την Ευρώπη", αναφέρει η διαφημιστική καταχώριση των CEO, όπου επισημαίνεται ότι η ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στον διεθνή στίβο έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στο ευρώ.

Οι ισχυροί του γαλλογερμανικού επιχειρείν υπεραμύνονται παράλληλα των δισεκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν για στήριξη στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία, επισημαίνοντας ότι η κρίση χρέους εγκυμονεί κινδύνους για τα επιτεύγματα της Ε.Ε.

Βραχυπρόθεσμα, υποστηρίζουν, οι χώρες που πλήττονται από την κρίση χρέους θα πρέπει να στηριχτούν ώστε οι λαοί τους να έχουν ελπίδες για το μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v