Στον κόσμο του "cloud" μπαίνει η Microsoft

Η Microsoft πραγματοποίησε την Τρίτη την είσοδο της στον κόσμο του "cloud", με την παρουσίαση του Office 365. Οι μετοχές της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 0,8% την Τρίτη, έπειτα από ένα άλμα 3,7% την προηγούμενη μέρα

Στον κόσμο του cloud μπαίνει η Microsoft
Tην είσοδο της στον διαδικτυακό κόσμο του “cloud” έκανε την Τρίτη η Microsof, σε μια προσπάθεια να κερδίσει ένα κομμάτι της αγοράς που ανήκει στη Google.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Microsoft θα λανσάρει μια διαδικτυακή εκδοχή των πιο γνωστών εφαρμογών της όπως το Outlook mail, το Excel και το Sharepoint, έτσι ώστε οι πελάτες της να μπορούν να τα χρησιμοποιούν από μια πληθώρα συσκευών από όποιο σημείο μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

O CEO της Microsoft Steve Ballmer παρουσίασε το νέο προϊόν με την ονομασία Office 365, στη Νέα Υόρκη το πρωί της Τρίτης, λέγοντας ότι οι διαδικτυακές εκδοχές των προγραμμάτων της εταιρείας μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες, ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις, να εξοικονομήσουν χρήματα.

"Βελτιώνει τη θέση της Microsoft. Τώρα έχουν ένα προϊόν που μπορούν να πουλήσουν πιο εύκολα" δήλωσε ο Michael Silver, αναλυτής της εταιρείας Gartner.

Οι μετοχές της Microsoft αυξήθηκαν κατά 0,8% την Τρίτη, έπειτα από ένα άλμα 3,7% την προηγούμενη μέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v