Στρος Καν: Δεν αποσύρονται οι κατηγορίες

Δεν αποσύρει ακόμη τις καταγγελίες κατά του Ντομινίκ Στρος Καν ο γενικός εισαγγελέας του Μανχάταν, Σάιρους Βανς, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Στρος Καν: Δεν αποσύρονται οι κατηγορίες
Δεν αποσύρει ακόμη τις καταγγελίες κατά του Ντομινίκ Στρος Καν ο γενικός εισαγγελέας του Μανχάταν, Σάιρους Βανς, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post. 

"Θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις έρευνές μας", δήλωσε σήμερα βοηθός του γενικού εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, η περίφημη καμαριέρα εμπλέκεται σε υποθέσεις πορνείας ενώ συνήθιζε να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η καμαριέρα γνώριζε ποιος ήταν ο επιφανής πελάτης που διέμενε στη σουίτα 2806 του ξενοδοχείου Sofitel όταν εισήλθε σε αυτήν και πρόσφερε τις "υπηρεσίες" της στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ. Μετά την ολοκλήρωση της πράξης όμως, ο Στρος Καν αρνήθηκε να την πληρώσει, κάτι που προκάλεσε την οργή της.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Στρος Καν, διαψεύδουν ότι τέθηκε ζήτημα χρημάτων και διαφωνίας μεταξύ τους, επιμένοντας στο σενάριο συνωμοσίας και αφήνοντας αιχμές για τη στάση του ομίλου Accor, στον οποίο ανήκουν τα ξενοδοχεία Sofitel.  

Εν τω μεταξύ, οι Γάλλοι εμφανίζονται διχασμένοι σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Στρος Καν στην πολιτική, με τη διεκδίκηση του χρίσματος των Σοσιαλιστών στις επερχόμενες προκριματικές εκλογές.

Το 49% τάσσεται υπέρ της επιστροφής του έναντι 45% που δεν την επιθυμεί, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Parisien.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v