Λιβύη: 11 αντάρτες νεκροί στη Μισράτα

Οι δυνάμεις του Καντάφι βομβάρδισαν στρατιωτικές θέσεις των ανταρτών στη Μισράτα, σκοτώνοντας 11 και τραυματίζοντας 42. Η κυβέρνηση της Λιβύης αρνείται ότι ο Καντάφι διαπραγματεύεται παράδοση της εξουσίας.

Λιβύη: 11 αντάρτες νεκροί στη Μισράτα
Τουλάχιστον 11 Λίβυοι αντάρτες σκοτώθηκαν την Τρίτη, όταν δυνάμεις του Καντάφι βομβάρδισαν στρατιωτικές θέσεις των ανταρτών κοντά στην πόλη Μισράτα, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο μαρτυρίες γιατρών στο νοσοκομείο αλ Χέκμα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, άλλοι 42 αντάρτες έχουν τραυματιστεί, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλοι τραυματίες σε άλλα νοσοκομεία.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Λιβύης αρνείται ότι ο Καντάφι βρίσκεται σε συζητήσεις για την παράδοση της εξουσίας, διαψεύδοντας δημοσίευμα ρωσικής εφημερίδας.

"Πληροφορίες για διαπραγματεύσεις του Καντάφι για παράδοση της εξουσίας ή αναζήτηση ασφαλούς καταφυγίου μέσα ή έξω από τη χώρα, είναι απλώς αναληθείς" δήλωσε στο Reuters o εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης Μούσα Ιμπραήμ.

"Ο Καντάφι είναι αδιαπραγμάτευτός, αυτή είναι η θέση μας, και το μέλλον της Λιβύης θα αποφασισθεί από τους Λίβυους. Ο Καντάφι είναι ένα ιστορικό σύμβολο και οι Λίβυοι θα πεθάνουν για να τον υπερασπιστούν" πρόσθεσε ο Ιμπραήμ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v