McDonald’s: Αποχωρεί ο επικεφαλής Ευρώπης

Η αλυσίδα εστιατορίων fast food, McDonald’s, ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων θα αποχωρήσει από την θέση που κατείχε για ένα μόλις έτος, γεγονός που προβλέπεται να προκαλέσει αναταράξεις.

McDonald’s: Αποχωρεί ο επικεφαλής Ευρώπης
Η αλυσίδα εστιατορίων fast food, McDonald’s, ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων θα αποχωρήσει από την θέση που κατείχε για ένα μόλις έτος, γεγονός που προβλέπεται να προκαλέσει αναταράξεις στην περιοχή με τις καλύτερες πωλήσεις για την επιχείρηση.

Ο 44χρονος κ. Steve Easterbrook, θα αποχωρήσει από θέση του προέδρου της McDonald’s Europe στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μεταβεί στην Gondola Group όπου θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της PizzaExpress.

Ο κ. Easterbook, εργάζεται 18 χρόνια στην McDonald’s και ανέλαβε επικεφαλής των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων πέρσι τον Δεκέμβριο.

Την θέση του θα αναλάβει από τον Οκτώβριο ο κ. Doug Goare, υπεύθυνος της αλυσίας προσφοράς και της ανάπτυξης του real estate του ομίλου McDonald’s. Η επιχείρηση διαθέτει 7.000 εστιατόρια σε 40 χώρες της Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v