Ομπάμα: Προανήγγειλε σχέδιο για στήριξη εργασίας

Την παρουσίαση σχεδίου για την αγορά εργασίας την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Ανακοίνωσε νέο σύμβουλο σε θέματα απασχόλησης.

Ομπάμα: Προανήγγειλε σχέδιο για στήριξη εργασίας
Την παρουσίαση σχεδίου για την αγορά εργασίας την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ομπάμα ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει μια σειρά μέτρων που θα λάβει το Κογκρέσο για την ενίσχυση του εισοδήματος των νοικοκυριών της μεσαίας τάξης και την αύξηση της απασχόλησης στον τομέα των κατασκευών.

"Την επόμενη εβδομάδα θα υποβάλλω μια σειρά νέων μέτρων που μπορούν να εγκριθούν άμεσα από το Κογκρέσο και να αυξήσουν το εισόδημα των νοικοκυριών της μεσαίας και της εργατικής τάξης, να διευκολύνουν τις μικρές επιχειρήσεις να προσλάβουν υπαλλήλους, να δώσουν δουλειά σε εργαζόμενους μέσα από την ανοικοδόμηση των δρόμων, των σιδηροδρόμων και των αεροδρομίων" δήλωσε ο κ. Ομπάμα.

Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την πρόσληψη του ως οικονομικού συμβούλου του Άλαν Κρούγκερ, καθηγητή οικονομικών της εργασίας στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον.

"Ο Άλαν αντιλαμβάνεται τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει να τις ξεπεράσουμε” σημείωσε ο κ. Ομπάμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v