Κάμερον: Η οικονομική απειλή εφάμιλλη με το 2008

Η απειλή την οποία αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία είναι εφάμιλλη με αυτήν του 2008, δήλωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, στο συνέδριο των Συντηρητικών στο Μάντσεστερ.

Κάμερον: Η οικονομική απειλή εφάμιλλη με το 2008
Η απειλή την οποία αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία είναι εφάμιλλη με αυτήν του 2008, δήλωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, προσθέτοντας ότι στο τέλος οι δημοσιονομικές προσπάθειες της χώρας θα επιβραβευθούν, μεταδίδει το Reuters.

Σε ομιλία του στο συνέδριο του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος, ο κ. Κάμερον ανέφερε ότι η Μ. Βρετανία δεν θα "συρθεί σε ατελείωτα προγράμματα διάσωσης".

"Η ευρωζώνη βρίσκεται σε κρίση, η γαλλική και η γερμανική οικονομία έχουν ακινητοποιηθεί. Ακόμα και η τρομερή Αμερική κατακρίνεται για το ύψος του χρέους της" σημείωσε.

"Αυτό σημαίνει ότι όλες οι κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο κόβουνε τις δαπάνες και ζούνε μέσα στα όρια τους. Αυτή η κυβέρνηση συνεργασίας ανάμεσα σε Συντηρητικούς και Φιλελεύθερους Δημοκράτες, ο Nικ Κλεγκ και εγώ, έχουμε χαράξει το δρόμο. Το σχέδιο μας είναι σωστό. Και το σχέδιο μας θα δουλέψει" πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v