Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραδέχτηκε το λάθος του ο Γερμανός Πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Christian Wulff παραδέχτηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι έκανε ένα "σοβαρό λάθος", αλλά τόνισε ότι δεν έκανε τίποτα παράνομο και ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Παραδέχτηκε το λάθος του ο Γερμανός Πρόεδρος
Ο πρόεδρος της Γερμανίας Christian Wulff παραδέχτηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι έκανε ένα "σοβαρό λάθος", αλλά τόνισε ότι δεν έκανε τίποτα παράνομο και ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, μεταδίδει το Reuters.

Τη Δευτέρα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι ο κ. Wulff είχε αφήσει τον περασμένο μήνα ηχογραφημένο μήνυμα στον συντάκτη της Bild, με το οποίο τον απειλούσε για "πόλεμο" αν η εφημερίδα δημοσίευε άρθρο για το χαμηλότοκο δάνειο που έλαβε.

"Το τηλεφώνημα στον αρχισυντάκτη της Bild ήταν ένα σοβαρό λάθος, για το οποίο έχω μετανιώσει και ζητώ συγνώμη" είπε ο κ. Wulff, προσθέτοντας ότι δεν είχε κάνει κάτι παράνομο.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε να παραιτηθεί ο κ. Wulff απάντησε "όχι, γιατί είχα μεγάλη υποστήριξη τις τελευταίες μέρες από τους πολίτες, τους φίλους και τους συνεργάτες μου".

"Μου αρέσει να εκπληρώνω τα καθήκοντα μου και έχω αναλάβει τη θέση για πέντε χρόνια και θέλω στο τέλος της θητείας μου να δείξω ότι ήμουν ένας καλός και επιτυχημένος πρόεδρος" πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v