JPMorgan: Μείωση κερδών 23% στα 3,72 δισ.$

Μείωση κερδών 23% ανακοίνωσε η JPMorgan για το δ΄ τρίμηνο του έτους θεωρώντας αιτίες τη μείωση των εσόδων από τις δραστηριότητες συναλλαγών και την πτώση των προμηθειών επενδυτικών τραπεζικών επιχειρήσεων.

JPMorgan: Μείωση κερδών 23% στα 3,72 δισ.$
Μείωση κερδών 23% ανακοίνωσε η JPMorgan Chase για το τέταρτο τρίμηνο του έτους θεωρώντας αιτίες τη μείωση των εσόδων από τις δραστηριότητες συναλλαγών και την πτώση των προμηθειών επενδυτικών τραπεζικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη της αμερικανικής τράπεζας μειώθηκαν στα 3,72 δισ. δολ., ποσό που αντιστοιχεί σε 90 σεντς ανά μετοχή, έναντι 4,83 δισ. δολ. ή 1,12 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Τα έσοδα της JP Morgan Chase διαμορφώθηκαν στα 22 δισ. δολ. από 26,72 δισ. δολ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010.

Επισημαίνεται ότι οι αναλυτές, βάσει δημοσκόπησης της FactSet Research, προέβλεπαν κατά μέσο όρο κέρδη 93 σεντς ανά μετοχή με έσοδα 23,06 δισ. δολ.

Πάντως, στο σύνολο του 2011, τα κέρδη της επενδυτικής τράπεζας αυξήθηκαν 9% και διαμορφώθηκαν σε επίπεδο-ρεκόρ στα 19 δισ. δολάρια έναντι 17,4 δισ. δολ. στο αντίστοιχο περσινό διάστημα, καθώς οι επιχειρήσεις πιστωτικών καρτών και εμπορικού δανεισμού έδειξαν σημάδια βελτίωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v