Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Anonymous: Υπέκλεψαν FBI - Scotland Yard

Την ίδια ημέρα με την επίθεση στο ελληνικό υπουργείο, οι ακτιβιστές του διαδικτύου επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Βοστόνης και δημοσίευσαν τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στο FBI και την Scotland Yard που υπέκλεψαν.

Anonymous: Υπέκλεψαν FBI - Scotland Yard
Η επίθεση στο ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης δεν ήταν μόνη που πραγματοποίησαν οι  Anonymous την Παρασκευή.

Την ίδια ημέρα, οι ακτιβιστές του διαδικτύου επιτέθηκαν επίσης στο αστυνομικό τμήμα της Βοστόνης στις ΗΠΑ και λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσαν τηλεφωνικές επαφές ανάμεσα στα αρχηγεία των υπηρεσιών ασφαλείας της Αμερικής και της Βρετανίας, το FBI και την Scotland Yard, που είχαν υποκλέψει.

Η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής εκτός λειτουργίας εξαιτίας του χτυπήματος των Anonymous, που επιτέθηκαν στο site του φορέα διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας τα οποία επιβάλλουν ΕΕ και ΔΝΤ στην χώρα.

Η επίθεση στην αστυνομία της Βοστόνης ήταν απάντηση στις πρόσφατες «βιαιοπραγίες της αστυνομίας» εναντίον διαδηλωτών του κινήματος «Occupy Boston».

Αργότερα την Παρασκευή, οι Anonymous κοινοποίησαν τηλεδιάσκεψη μεταξύ του FBI και της Βρετανικής αστυνομίας την οποία είχαν υποκλέψει στις 17 Ιανουαρίου. Η 17λεπτη συνομιλία ανάμεσα στο το FBI και την Scotland Yard είχε αντικείμενο τις προσπάθειες καταπολέμησης των επιθέσεων των χάκερς.

Οι Anonymous δημοσίευσαν επίσης ένα email, προφανώς από το FBI, όπου αποτυπώνονται οι διευθύνσεις email όσων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v