Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο iPad παρουσίασε ο Tim Cook της Apple

Ο CEO της Apple, Τim Cook, παρουσίασε την Τετάρτη στο Σαν Φρανσίσκο το νέο iPad. To νέο μοντέλο θα διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή και θα χρησιμοποιεί τεχνλογία 4G LTE.

Το  νέο iPad παρουσίασε ο Tim Cook της Apple
Ο νέος CEO της Apple, Τim Cook, παρουσίασε την Τετάρτη στο Σαν Φρανσίσκο το νέο iPad, μεταδίδει το Reuters.

"Όλοι αναρωτιούνται ποιος θα ανακαλύψει το νέο προϊόν που θα είναι πιο εντυπωσιακό από το iPad2" ανέφερε ο κ. Cook. "Σταματήστε να αναρωτιέστε. Είμαστε εμείς" πρόσθεσε.

To τελευταίο μοντέλο της σειράς iPad θα χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία μεταφοράς δεδομένων 4G LTE, η οποία εξασφαλίζει ταχύτητες τρεις φορές μεγαλύτερες από την σημερινή τεχνολογία 3G και πολύ καλύτερη ποιότητα video.

Η νέα συσκευή θα διαθέτει ταχύτερο τετραπύρηνο επεξεργαστή με καλύτερα γραφικά και οθόνη 9,7 ιντσών "Retina", με περισσότερα pixels από τις παραδοσιακές τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας.

Το νέο iPad θα διατίθεται από τις 16 Μαρτίου με τιμή εκκίνησης τα 499 δολάρια, ενώ το παλιό μοντέλο iPad 2 θα πωλείται πλέον στις ΗΠΑ στα 399 δολ. από 499 δολ. πριν.

Κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του νέου iPad ο κ. Cook αναφέρθηκε στον νέο "μετά – PC κόσμο", στον οποίο οι χρήστες μετατοπίζονται διαρκώς από τα παραδοσιακά desktop και laptop και κατευθύνονται σε νέες φορητές συσκευές.

"Mόνο πέρυσι πουλήσαμε 172 εκατομμύρια μετα-PC συσκευές" δήλωσε στο κοινό του Yerba Buena Center ο κ. Cook, προσθέτοντας ότι οι συσκευές αυτές "αντιστοιχούν στο 76% των εσόδων μας".

Μαζί με το νέο iPad, ο CEO της Apple παρουσίασε ακόμα μια αναβαθμισμένη έκδοση της Apple TV, μιας ασύρματης συσκευής που συνδέει τις συσκευές της εταιρείας στην τηλεόραση.

Η νέα Apple TV θα προσφέρει υψηλή ανάλυση στα 1080p και θα υποστηρίζει διαδικτυακές υπηρεσίες όπως το YouTube, το Netflix, το Vimeo και το Flickr, με την τιμή να παραμένει στα 99 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v