Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Siemens:Υποβαθμίζει στόχο κερδοφορίας για το έτος

Ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο της οικονομικής χρήσης μείωση κερδών στα 981 εκατ. από 2,793 δισ. ευρώ. Υποβάθμιση ετήσιου στόχου κερδών στα 5,2-5,4 δισ. ευρώ.

Siemens:Υποβαθμίζει στόχο κερδοφορίας για το έτος
Σε υποβάθμιση του στόχου κερδοφορίας της προχώρησε η Siemens ενώ ανακοίνωσε σημαντική μείωση κερδών για το δεύτερο τρίμηνο της οικονομικής της χρήσης. Συγκεκριμένα, ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος ανακοίνωσε για το τρίμηνο που έληξε τον Μάρτιο μείωση κερδών στα 981 εκατ. ευρώ από τα 2,793 δισ. πριν ένα χρόνο.

Σημειώνεται βέβαια ότι πριν από ένα χρόνο τα αποτελέσματά της είχαν ενισχυθεί και από την πώληση της Areva. Επίσης, η διοίκηση του γερμανικού ομίλου τονίζει ότι στα αποτελέσματα περιλαμβάνονται και χρεώσεις 142 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του διακανονισμού με το ελληνικό δημόσιο.

Προειδοποιεί ωστόσο, ότι τα αποτελέσματα για την οικονομική χρήση Σεπτεμβρίου 2011 – Σεπτεμβρίου 2012 η κερδοφορία θα είναι χαμηλότερη των αρχικών εκτιμήσεων. Συγκεκριμένα, προβλέπει ότι τα κέρδη θα κυμαίνονται μεταξύ 5,2 και 5,4 δισ. ευρώ έναντι αρχικής εκτίμησης στα 6 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v