Τηλεδιάσκεψη Μέρκελ, Ολάντ, Μόντι και Κάμερον

Tηλεδιάσκεψη μεταξύ των ηγετών Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Μ. Βρετανίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ενόψει της συνόδου του G8. Συμφωνία για ισορροπία ανάμεσα στην προσαρμογή και την ανάπτυξη.

Τηλεδιάσκεψη Μέρκελ, Ολάντ, Μόντι και Κάμερον
Tηλεδιάσκεψη μεταξύ των ηγετών Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Μ. Βρετανίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ενόψει της συνόδου του G8, όπου υπήρξε συμφωνία να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στην προσαρμογή και στην ανάπτυξη.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ είναι σύμφωνη με τις απόψεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι και του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, ότι εκτός από δημοσιονομική προσαρμογή είναι απαραίτητα και αναπτυξιακά μέτρα, δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος της γερμανικής καγκελαρίας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο εκπρόσωπος της κα. Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις ηγέτες συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη ενόψει της συνόδου του G8, μαζί με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Μ. Μπαρόζο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χ. Β. Ρομπούι.

"Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο ότι η ανάπτυξη και η δημοσιονομική προσαρμογή δεν είναι αντικρουόμενες έννοιες, αλλά αντίθετα είναι και οι δύο απαραίτητες" σημείωσε ο κ. Ζάιμπερτ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v