Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Μόντι με Ολάντ, Μέρκελ, Ραχόι

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι προσκάλεσε τον Φρανσουά Ολάντ, την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μαριάνο Ραχόι σε συνέδριο με θέμα την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, ανέφεραν ιταλικές κυβερνητικές πηγές στο AFP.

Συνάντηση Μόντι με Ολάντ, Μέρκελ, Ραχόι
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι προσκάλεσε τον Φρανσουά Ολάντ, την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μαριάνο Ραχόι σε συνέδριο με θέμα την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, ανέφεραν ιταλικές κυβερνητικές πηγές στο AFP.

Αν και η ακριβής ημερομηνία του συνεδρίου δεν έχει ακόμα καθορισθεί, το βέβαιο είναι ότι θα διενεργηθεί μετά τις γενικές εκλογές στην Ελλάδα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει απευθύνει επανειλημμένα έκκληση να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη, ώστε να εξισορροπήσει τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Ο κ. Mόντι υποστηρίζει μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ την έκδοση ευρωομολόγου, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο