Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λευκός Οίκος: Xάνει τον έλεγχο ο Assad

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο πρόεδρος της Συρίας, Bashar al - Assad έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο της χώρας. Οι ΗΠΑ συνεργάζονται με την διεθνή κοινότητα για μια πολιτική μετάβαση, πρόσθεσε.

Λευκός Οίκος: Xάνει τον έλεγχο ο Assad
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο πρόεδρος της Συρίας, Bashar al - Assad έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο της χώρας, μετά την φονική επίθεση σε κτίριο των συριακών δυνάμεων ασφαλείας, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ εργάζονται με τους διεθνείς εταίρους για την προώθηση μιας πολιτικής μετάβασης.

"Το κίνημα εναντίον του Assad εμφανίζει μια αυξανόμενη δυναμική, με αποστασίες και με μια πιο ενισχυμένη και ενωμένη αντιπολίτευση που δραστηριοποιείται στο σύνολο της χώρας" ανέφερε σύμφωνα με το Reuters ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Tommy Vietor.

"Με το καθεστώς του Assad να χάνει τον έλεγχο, ήρθε η ώρα για το συριακό λαό και τη διεθνή κοινότητα να εστιάσει στο τι θα γίνει μετά" πρόσθεσε.

"Εργαζόμαστε εντατικά με τους διεθνείς μας εταίρους για να πιέσουμε προς μια πολιτική μετάβαση στη Συρία" υπογράμμισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο