Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστροφή στην κερδοφορία για τη Philips

Η μετοχή της Philips ξεκίνησε τη σημερινή συνεδρίαση με άλμα 4%. Ο λόγος ήταν τα αποτελέσματα τριμήνου της ολλανδικής εταιρείας που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις.  Ανακοίνωσε κέρδη 167 εκατ. έναντι προσδοκιών για 104 εκατ.

Επιστροφή στην κερδοφορία για τη Philips
Η μετοχή της Philips ξεκίνησε τη σημερινή συνεδρίαση με άλμα 4%. Ο λόγος ήταν τα αποτελέσματα τριμήνου της ολλανδικής εταιρείας που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις. Συγκεκριμένα, η Philips ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 167 εκατ. ευρώ για τους τρεις μήνες που έληξαν στις 30 Ιουνίου, ενώ την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους είχε καταγράψει ζημία 1,34 δισ. ευρώ. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα 5,9 δισ. ευρώ από 5,22 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο. Επισημαίνεται ότι οι αναλυτές προέβλεπαν κέρδη 104,2 εκατ. ευρώ με έσοδα από πωλήσεις στα 5,6 δισ. ευρώ.

«Η βελτιωμένη απόδοση κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012 είναι ενθαρρυντική απόδειξη ότι το πρόγραμμα μεταμόρφωσης της εταιρείας και η αδυσώπητη επικέντρωση στην εκτέλεση του μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους και του 2013» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Frans van Houten.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v