Συνάντηση Monti - Merkel τον Αύγουστο

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ιταλική κυβέρνηση.

Συνάντηση Monti - Merkel τον Αύγουστο
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ιταλική κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι οι δύο ηγέτες είχαν την Κυριακή τηλεφωνική επικοινωνία για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρωζώνη.

"Συμφώνησαν ότι η Γερμανία και η Ιταλία θα κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για να προστατέψουν την ευρωζώνη. Συμφώνησαν επίσης ότι τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 28ης/ 29ης Ιουνίου πρέπει να εφαρμοστούν χωρίς καθυστέρηση. Η καγκελάριος Merkel προσκάλεσε τον πρωθυπουργό Monti να συναντηθούν στο Βερολίνο στο δεύτερο μισό του Αυγούστου. Ο πρωθυπουργός Monti αποδέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση" σημειώνεται στην ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο κ. Monti θα έχει συνάντηση στο Παρίσι με τον Γάλλο πρόεδρο Francois Hollande, ενώ την Πέμπτη θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να συναντηθεί με τον Ισπανό πρωθυπουργό M. Rajoy.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v