Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Romney:Η ανεργία υψηλότερη από όταν ανέλαβε Οbama

Η ανεργία στις ΗΠΑ είναι υψηλότερη από όταν ανέλαβε την προεδρεία ο Barack Obama, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρεπουμπλικάνος Mit Romney. Η άνοδος από το 7,8% στο 7,9% δείχνει ότι η οικονομία είναι στάσιμη.

Romney:Η ανεργία υψηλότερη από όταν ανέλαβε Οbama
Η ανεργία στις ΗΠΑ είναι υψηλότερη από όταν ανέλαβε την προεδρεία ο Barack Obama, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρεπουμπλικάνος Mit Romney.

"Το ποσοστό ανεργίας είναι υψηλότερο από ότι ήταν όταν ανέλαβε την προεδρεία ο Barack Obama και υπάρχουν ακόμα 23 εκατομμύρια Αμερικανοί που παλεύουν για να βρουν εργασία" ανέφερε ο κ. Romney μετά τη σημερινή ανακοίνωση των στοιχείων για την ανεργία.

Παράλληλα, τόνισε ότι η άνοδος της ανεργίας στο 7,9% από 7,8% δείχνει ότι η οικονομία των ΗΠΑ παραμένει στάσιμη.

"Η σημερινή αύξηση στο ποσοστό ανεργίας αποτελεί μια θλιβερή υπενθύμιση ότι η οικονομία παραμένει στάσιμη" υπογράμμισε.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο