KPMG: Αύξηση εσόδων 4,4% στα 23,03 δισ. δολάρια

H KPMG International έκλεισε το οικονομικό της έτος ανακοινώνοντας ρεκόρ εσόδων, τα οποία ανέρχονται σε παγκόσμια βάση στα 23,03 δισ. δολάρια.

KPMG: Αύξηση εσόδων 4,4% στα 23,03 δισ. δολάρια
H KPMG International έκλεισε το οικονομικό της έτος ανακοινώνοντας ρεκόρ εσόδων, τα οποία ανέρχονται σε παγκόσμια βάση στα 23,03 δισ. δολάρια.

Το ποσό αντιπροσωπεύει αύξηση 4.4 % σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. «Το να διατηρούμε σημαντικά επίπεδα ανάπτυξης σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς είναι αποτέλεσμα της ποιότητας των ανθρώπων μας , των δυνατών σχέσεων που διατηρούμε με τους πελάτες μας και των στρατηγικών αποφάσεων μας να επενδύσουμε στις υπό ανάπτυξη περιοχές και υπηρεσίες» σχολίασε ο Michael J. Andrew, Πρόεδρος της KPMG International.

H εταιρεία εμφάνισε αυξημένα έσοδα σε όλες τις υπηρεσίες της με κεντρικό άξονα τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, τις υπηρεσίες στη Βιομηχανία, στις Υποδομές, στο Δημόσιο και το χώρο της Υγείας.

Σε επίπεδο περιοχών η Αμερική σημείωσε αύξηση 7%, η περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας, παρά την παρατεταμένη κρίση στην Ευρωζώνη, είχε αύξηση 4%, ενώ οι χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού αύξησαν τα έσοδα τους κατά 1,1%, γεγονός που αντικατοπτρίζει την υποτονική ανάπτυξη στη Βόρεια Ασία.

Σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης προέρχεται από τη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να επενδύσει στις αναδυόμενες αγορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Ινδία και Τουρκία σημείωσαν αυξήσεις άνω του 20% καθεμία.

Στο κλείσιμο της χρονιάς η KPMG International έχει γραφεία σε 156 χώρες στον κόσμο και 152.000 εργαζόμενους.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα αυτά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG Ελλάδος, Μάριος Τ. Κυριάκου είπε: «Το 2012 ήταν μια χρονιά σημαντική για το παγκόσμιο δίκτυο της KPMG. Η αξιοσημείωτη ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και το γεγονός ότι η εταιρεία βρέθηκε στη λίστα του Universum για δεύτερη συνεχή χρονιά ως ο 2ος Καλύτερος Εργοδότης Παγκοσμίως αποτελούν αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την ηγετική θέση που έχει η εταιρεία στο χώρο της σε διεθνές επίπεδο. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους ανθρώπους μας που εργάστηκαν με επιμονή και πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v