Google: Ακύρωσε το πιο "καυτό" πάρτι του Νταβός

Η Google Inc. ακύρωσε το διάσημο πάρτι που φιλοξενεί σχεδόν κάθε χρόνο στο παγκόσμιο οικονομικό συμπόσιο του Νταβός, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Google: Ακύρωσε το πιο καυτό πάρτι του Νταβός
Η Google Inc. ακύρωσε το διάσημο πάρτι που φιλοξενεί σχεδόν κάθε χρόνο στο παγκόσμιο οικονομικό συμπόσιο του Νταβός, στερώντας από τους μετέχοντες στο ελβετικό World Economic Forum ένα από τα "πιο καυτά" γκαλά όπου συγκεντρώνονται, μόνο κατόπιν πρόσκλησης, οι μεγαλύτερες πολιτικές και οικονομικές διασημότητες.

Η μεγαλύτερη εταιρία αναζήτησης στο ιντερνέτ θα αποστείλει μια ομάδα εκπροσώπων, ανακοίνωσε η εταιρία με e-mail, χωρίς να προσδιορίσει τους λόγους ακύρωσης του σουαρέ.

Ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, που φιλοξένησε το περσινό πάρτι, ενώ αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σε ανθρωπιστική αποστολή στη Βόρειο Κορέα, δεν περιλαμβάνεται στην αρχική λίστα των καλεσμένων.

Εκατοντάδες βαρυσήμαντα επιχειρηματικά στελέχη, τραπεζίτες και κρατικοί ρυθμιστές, θα παραβρεθούν στο ετήσιο φόρουμ του Νταβός, που φέτος έχει προγραμματιστεί για τις 23-27 Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v