Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Stanleybet: Άδεια λειτουργίας στην Κύπρο

Η Stanleybet είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει εξασφαλίσει άδεια για την παροχή υπηρεσιών αθλητικών στοιχημάτων μέσω ενός επίγειου δικτύου σημείων πώλησης στην Κύπρο.

Stanleybet: Άδεια λειτουργίας στην Κύπρο
Η Stanleybet ανακοίνωσε ότι έχει εξασφαλίσει άδεια για την παροχή υπηρεσιών αθλητικών στοιχημάτων μέσω ενός επίγειου δικτύου σημείων πώλησης στην Κύπρο, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του Νόμου περί στοιχήματος του 2012.

Η Stanleybet, η οποία από το 2006 δραστηριοποιείται νόμιμα στην Κύπρο, χαιρέτισε την ψήφιση της νέας νομοθεσίας από τον Ιούλιο του 2012 και πιο συγκεκριμένα τις νέες διατάξεις παιχνιδιού δημιουργώντας ένα σύστημα αδειοδότησης που επιτρέπει την εγκατάσταση και παροχή offline υπηρεσιών αθλητικών στοιχημάτων από φορέα εγκατεστημένο στην ΕΕ.

Αυτή η νομοθεσία, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, η οποία φαίνεται να είναι γενικά συμβατή με το δίκαιο της ΕΕ και τη νομολογία της ΔΕΕ, θα πρέπει να αξιοποιηθεί ως παράδειγμα για αυτούς τους οργανισμούς παιχνιδιών που παραβιάζουν τη νομοθεσία της ΕΕ, με την πρόληψη του θεμιτού ανταγωνισμού μεταξύ όλων των φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συγκεκριμένη απόφαση, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για την Ελλάδα, υπογραμμίζει η εταιρία. Γιατί δημιουργεί μια ορθολογικά ρυθμισμένη αγορά, που αξιοποιεί τον ανταγωνισμό προς όφελος των παικτών. Αλλά και περιορίζει το παράνομο στοίχημα, ενισχύει τη διαφάνεια και διασφαλίζει περισσότερα έσοδα για το δημόσιο, αναφέρει η εταιρία.

Η Stanleybet έχει ένα καθιερωμένο όνομα και μεγάλη εμπειρία στον τομέα των αθλητικών στοιχημάτων από το 1958. Σήμερα λειτουργεί σε επτά χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. Προσφέρει μία από τις πιο ανταγωνιστικές εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στην Ευρώπη. Διαθέτει προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Stanleybet στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μαραγκάκη, Διευθυντή Επικοινωνίας της εταιρείας, «έχουμε πλήρη επίγνωση ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για την Κύπρο και για τους ανθρώπους της. Ωστόσο, έχουμε ισχυρή πίστη στην κυπριακή αγορά και τις δυνατότητες που έχουμε μπροστά μας».

Πρόσθεσε πως με την εφαρμογή της νομοθεσίας του 2012 και την οριστικοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης, δημιουργούνται συνθήκες και προοπτικές για περαιτέρω δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο.

«Πιστεύουμε πως η Stanleybet μπορεί να αναπτυχθεί, αλλά και να προσφέρει τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων στον Κύπριο καταναλωτή υπεύθυνα και σύμφωνα με τις διατάξεις της κυπριακής νομοθεσίας κι ελπίζουμε σύντομα να ανοίξει ο δρόμος και για αντίστοιχη παρουσία και δραστηριότητα και στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Μαραγκάκης.

Η Stanleybet σημειώνει στην ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου για την επίλυση των ζητημάτων που εκκρεμούν με στόχο πάντα την παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, κατέληξε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Stanleybet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v