Κύπρος: Επαφές Αναστασιάδη με Μέρκελ, Πούτιν

Ο Κύπριος πρόεδρος είχε το βράδυ της Δευτέρας επικοινωνία με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, θα έχει πλάι επικοινωνία μαζί της την Τρίτη και επίσης πιθανώς με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν

Κύπρος: Επαφές Αναστασιάδη με Μέρκελ, Πούτιν
Ο Κύπριος πρόεδρος είχε το βράδυ της Δευτέρας επικοινωνία με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, θα έχει πλάι επικοινωνία μαζί της την Τρίτη και επίσης πιθανώς με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρίστος Στυλιανίδης. 

Η Βουλή της Κύπρου είναι απίθανο να εγκρίνει νόμο για την εισφορά στις τραπεζικές καταθέσεις, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, μιλώντας το κυπριακό ραδιόφωνο.

Ο ίδιος δήλωσε πως ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είχε το βράδυ της Δευτέρας επικοινωνία με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον επίτροπο οικονομικών υποθέσεων Όλι Ρεν.  Αν και ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε πως είναι έτοιμος να τηρήσει αυτά που συμφωνήθηκαν στο eurogroup της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο "Επέμεινε πως οι ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να προσφέρουν επιπλέον βοήθεια".

Κατά τον κ. Στυλιανίδη, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει νέα επικοινωνία με την Μέρκελ την Τρίτη και επίσης πιθανώς με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v