Μεταξάς (XAK): Καμμία ενημέρωση για Τρ. Κύπρου

Δήλωση για τις εξελίξεις στο θέμα της Τρ. Κύπρου έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Νώντας Μεταξάς.

Μεταξάς (XAK): Καμμία ενημέρωση για Τρ. Κύπρου
Δήλωση για τις εξελίξεις στο θέμα της Τρ. Κύπρου έκανε ο  Γενικός Διευθυντής του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Νώντας Μεταξάς. Σε αυτή αναφέρει 

"To πρωί, μετά από σχετική ερώτηση είχα δηλώσει στο ΡΙΚ ότι το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου δεν έτυχε καμίας ενημέρωσης αναφορικά με το θέμα του μηδενισμού των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου. Έχω δει δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες ότι εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας αναφέρθηκε στις δηλώσεις μου και είπε ότι έγινε πριν δύο μέρες σύσκεψη για το θέμα αυτό και ενημερώθηκαν κατά κάποιο τρόπο στελέχη που είναι εμπλεκόμενα.

Επιθυμώ να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου το οποίο καθηκόντως τηρεί και το μητρώο των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου, δεν έλαβε μέρος σε καμία σύσκεψη για το θέμα αυτό, ούτε έτυχε καμίας ενημέρωσης. Αντίθετα το ΧΑΚ είχε ζητήσει γραπτώς να τύχει ενημέρωσης εδώ και δύο μέρες, για όσα σχετικά δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΧΑΚ θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση του για τη σημερινή σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, μετά από αίτημα του Αρχιεπίσκοπου Κύπρου".


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v