Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Στην Κύπρου η θυγατρική της Λαϊκής

Συμφωνία για τη θυγατρική της Λαϊκής Τράπεζας στο Λονδίνο. Οι λογαριασμοί της μεταφέρονται στη Τράπεζα Κύπρου Βρετανίας και προστατεύονται βάσει των βρετανικών κανόνων μέχρι του ποσού των 85.000 στερλινών.

Βρετανία: Στην Κύπρου η θυγατρική της Λαϊκής
Συμφωνία και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της θυγατρικής της Λαϊκής Τράπεζας στο Λονδίνο επετεύχθη, η οποία προστατεύει τους καταθέτες μέχρι το ποσό των 85.00 στερλινών, μεταδίδει το Reuters. 

Οι λογαριασμοί της τράπεζας μεταφέρονται στην Τράπεζα Κύπρου Βρετανίας - που είναι επίσης θυγατρική και οι κάτοχοί τους συνεχίζουν να έχουν κανονικά πρόσβαση σε αυτούς.

Συγκερκιμένα,  Τράπεζα της Αγγλίας αποσαφήνισε πως όλες οι καταθέσεις της Cyprus Popular Bank UK, που λειτουργούσε με την επωνυμία Laiki Bank στο Λονδίνο, μεταφέρονται στην Bank of Cyprus UK και προστατεύονται πλέον βάσει της βρετανικής νομοθεσίας. Βάσει των κανόνων που διέπουν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα οι καταθέσεις προστατεύονται μέχρι το ύψος των 85.000 στερλινών (περίπου 100.000 ευρώ).

"Η συμφωνία δεν επηρεάζει την πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς και κατά συνέπεια, όλοι οι πελάτες που είχαν λογαριασμό στη Laiki Bank UK θα έχουν πρόσβαση στα κεφάλαιά τους ως συνήθως και δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι" αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v