Α.Ωνάση: $1,3 εκατ. για μεταφορά αλόγων στο Ρίο

Μεγάλη τόνωση πρόκειται να προσφέρει στην Lufthansa η Αθηνά Ωνάση, καθώς θα υπογράψει τακτικό συμβόλαιο για την μεταφορά δεκάδων αλόγων στην Βραζιλία, με κόστος 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Α.Ωνάση: $1,3 εκατ. για μεταφορά αλόγων στο Ρίο
Μεγάλη τόνωση πρόκειται να προσφέρει στην Deutsche Lufthansa η Αθηνά Ωνάση, καθώς θα υπογράψει τακτικό συμβόλαιο με τον κλάδο μεταφορών εμπορευμάτων της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας, για την μεταφορά δεκάδων αλόγων στην Βραζιλία, με κόστος 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, θα πληρώσει για την μεταφορά των ίππων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, προκειμένου να συμμετάσχουν σε τουρνουά, το οποίο έχει βοηθήσει να συσταθεί και φέρει το όνομά της.

«Μια φορά τον χρόνο, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στην μεγάλη εκδήλωσή της,» σχολίασε ο Axel Heitmann, επικεφαλής της μονάδας μεταφορών ζώων της Lufthansa.

Συνολικά η Lufthansa μεταφέρει περίπου 2.000 άλογα τον χρόνο και αυτή η δραστηριότητα «έχει αποδειχθεί πολύ επικερδής» όπως σχολίασε.

Η μεταφορά ενός αλόγου ανάμεσα στις δύο όχθες του Ατλαντικού κοστίζει περίπου 10.000 ευρώ και στην λατινοαμερικάνικη εκδήλωση της κας Ωνάση συμμετέχουν τουλάχιστον 100 ίπποι, αναφέρει ο κ. Heitmann.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v