Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πορτογαλία:Σχέδιο για ανάπτυξη υπόσχεται ο Coelho

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ευελπιστεί να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα σχέδια για την τόνωση της ανάπτυξης, δήλωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός της χώρας Pedro Passos Coelho.

Πορτογαλία:Σχέδιο για ανάπτυξη υπόσχεται ο Coelho
Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ευελπιστεί να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα σχέδια για την τόνωση της ανάπτυξης, δήλωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός της χώρας Pedro Passos Coelho κατά την διάρκεια ομιλίας στο πορτογαλικό κοινοβούλιο.

"Τώρα που είμαστε πιο βέβαιοι για το μονοπάτι της δημοσιονομικής προσαρμογής, πρέπει να στοιχηματίσουμε σε οτιδήποτε μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη" ανέφερε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Coelho .

"Η κυβέρνηση αποφάσισε να καλέσει έκτακτο υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη για να εγκρίνει μια στρατηγική ανάπτυξης" πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο Πορτογαλός πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η χώρα πρέπει να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους που προβλέπει το πρόγραμμα προσαρμογής, έτσι ώστε να μπορεί να δανειστεί από τις αγορές.

"Είναι κρίσιμο για την Πορτογαλία να επιτύχει στη διαδικασία διασφάλισης της χρηματοδότησης από τις αγορές. Η Πορτογαλία δεν θέλει δεύτερο πρόγραμμα στήριξης" τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v