Ο Larry King παρουσιαστής στο Russia Today!

Στην προσπάθεια να βελτιώσει το «ίματζ» του, το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας, προσέλαβε τον διάσημο Αμερικανό Larry King, ένα χρόνο μετά τον Julian Assange.

Ο Larry King παρουσιαστής στο Russia Today!

 Το Russia Today, το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας, θα μεταδίδει πρόγραμμα με παρουσιαστή τον διάσημο Αμερικανό Larry King, όπως ανακοίνωσε ο σταθμός.

Η πρόσληψη του κ. King, που φιλοξενούσε μια από τις διασημότερες εκπομπές συνεντεύξεων επί 25 χρόνια για το αμερικανικό δίκτυο CNN μέχρι το 2010 που αποχώρησε από τον σταθμό, αποτελεί «στρατηγική κίνηση» για το Russia Today ή RT όπως είναι γνωστό, που θεωρείται «φερέφωνο» του Κρεμλίνου και δεν το αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά στην Ρωσία.

Ο κ. King δεν σχολίασε επισήμως, αλλά το RT κοινοποίησε video όπου ο ίδιος εξηγεί την απόφασή του να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού: «Θεωρώ καλύτερο να θέτω ερωτήσεις σε ανθρώπους με εξουσία, αντί να μιλάω εκ μέρους τους. Γι'αυτό με βλέπετε στο νέο σόου μου, το Larry King Now, εδώ στο RT.»

Ο κ. King θα είναι η δεύτερη διεθνής «διασημότητα» που προσλαμβάνει το Russia Today, που το 2012 έβαλε στα μισθολόγιά του τον ιδρυτή του WikiLeaks, Julian Assange για την παρουσίαση σειράς από talk show.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v