UPS: Επεκτείνει τις υπηρεσίες από και προς Κροατία

Την επέκταση των υπηρεσιών της από και προς την Κροατία ανακοίνωσε η UPS, στο πλαίσιο της επίσημης διεύρυνσης της Ε.Ε. με την ένταξη της χώρας, δημιουργώντας ενιαίο χαρτοφυλάκιο επιλογών αποστολής για τα 28 πλέον μέλη της Ένωσης.

UPS: Επεκτείνει τις υπηρεσίες από και προς Κροατία
Στο πλαίσιο της επίσημης διεύρυνσης της Ε.Ε. με την ένταξη της Κροατίας, η UPS ανακοίνωσε την επέκταση των υπηρεσιών της από και προς τη χώρα, δημιουργώντας ένα ενιαίο χαρτοφυλάκιο επιλογών αποστολής και για τα 28 πλέον μέλη της Ε.Ε.

Με την καθιέρωση νέων επιλογών αποστολής και άλλων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, η UPS δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα αποστολής από και προς την Κροατία με μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να εξισορροπήσουν την ταχύτητα με το κόστος, καθώς και πιο αποτελεσματική πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές.

Με την εξάλειψη των εμπορικών φραγμών, οι διαδικασίες έχουν τυποποιηθεί και οι αποστολές μεταξύ της Κροατίας και άλλων χωρών της Ε.Ε. μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία πιο εύκολα χωρίς την ανάγκη για επιπλέον έγγραφα.

«Η επέκταση της εσωτερικής αγοράς της Ε.Ε. στην Κροατία αντιπροσωπεύει νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν αποστολές προς και από τη χώρα», δήλωσε η Cindy Miller, πρόεδρος της UPS Europe. «Οι δυναμικές εξαγωγές και το διεθνές εμπόριο αποτελούν πηγές ανάπτυξης, και η UPS είναι καλά τοποθετημένη και έτοιμη να βοηθήσει τις εταιρίες στην Κροατία και σε όλη την Ευρώπη να επωφεληθούν από την είσοδο της χώρας στην Ε.Ε.».

Οι Express αποστολές από χώρες της Ε.Ε. -συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας- μπορούν τώρα να φθάσουν σε προορισμούς στην Κροατία σε μία εργάσιμη ημέρα. Για λιγότερο επείγουσες αποστολές προς την Κροατία, οι πελάτες επωφελούνται τώρα από μια αξιόπιστη και οικονομική επιλογή προκαθορισμένης ημέρας παράδοσης, με την υπηρεσία UPS StandardTM.

Επιπλέον, οι νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας δίνουν στους αποστολείς περισσότερο έλεγχο πάνω στα προϊόντα τους. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μια εκτεταμένη προσφορά των υπηρεσιών UPS ReturnsTM, που βοηθούν τους πελάτες να διαχειριστούν καλύτερα τα reverse logistics, καθώς και την καθιέρωση της υπηρεσίας UPS Collect-on-Delivery (COD) η οποία επιτρέπει τη συλλογή των πληρωμών για τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παράδοσης, μειώνοντας το ρίσκο και ενισχύοντας την ταμειακή ροή για τον αποστολέα.

Για τα εμπορεύματα που αποστέλλονται από την Κροατία, η υπηρεσία UPS StandardTM είναι πλέον διαθέσιμη για αποστολές και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό συμπληρώνει τις υφιστάμενες υπηρεσίες UPS ExpressTM που διατίθενται από τη χώρα, και ο συνδυασμός αυτός προσφέρει στους αποστολείς από την Κροατία ένα ολοκληρωμένο φάσμα time-in-transit επιλογών, που τους επιτρέπει να ισορροπήσουν πλήρως την ταχύτητα και το κόστος.

«Η UPS δραστηριοποιείται με επιτυχία, βοηθώντας τους Κροάτες αποστολείς να έχουν πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές για περισσότερα από 20 χρόνια», δήλωσε η κ. Μίλερ. «Και σίγουρα προσβλέπουμε στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών που δραστηριοποιούνται προς και από αυτήν τη νέα αγορά της Ε.Ε για τις επόμενες δεκαετίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v