Πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ο Robert Downey Jr

Ο περσινός νικητής Tom Cruise, από τα περσινά $75 εκατ., φέτος έπεσε στην 8η της λίστας με $35 εκατομμύρια.

Πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ο Robert Downey Jr

Με απολαβές που εκτιμώνται στα 75 εκατομμύρια δολάρια, ο Robert Downey Jr. του δημοφιλούς "Iron Man", αναρριχάται στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών. Το Forbes.com το βάζει μπροστά από τους Channing Tatum και Hugh Jackman που βρίσκονται στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ο 48χρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε φέτος σε δυο ταινίες, οι οποίες έκαναν τζίρο πάνω από 1 δισ. δολάρια η καθεμία. Το "The Avengers" και το "Iron Man 3" απέφεραν στον Downey $75 εκατ. για την σεζόν 2012-13, χαρίζοντας του την πρώτη θέση της λίστας

"Όλα τα στούντιο στην πόλη θα ήθελαν να τον συμπεριλάβουν στο cast τους, και τώρα θα πληρώσουν πολλά λεφτά για το προνόμιο," είπε για τον Downey ο Dorothy Pomerantz, συνεργάτης του Forbes.com, την Τρίτη.
Ακριβώς από κάτω του, ο 33χρονος Channing Tatum, που χρηματοδότησε μόνος του την νέα του ταινία, "Magic Mike".

Αυτή, κάνοντας τζίρο $167 εκατ., του απέφερε $60 εκατομμύρια. Στην τρίτη θέση, ο Hugh Jackman με την καινούργια του ταινία, "The Wolverine", που βγαίνει σε λιγότερο από μια βδομάδα με εκτιμώμενα έσοδα για τον ίδιο $55 εκατομμύρια.

Ο περσινός νικητής Tom Cruise, από τα περσινά $75 εκατ., φέτος έπεσε στην 8η θέση της λίστας με $35 εκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι το Forbes υπολογίζει τις απολαβές μιλώντας με μάνατζερ, παραγωγούς και ατζέντηδες. Η πλήρης λίστα μπορεί να βρεθεί στο www.forbes.com

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v