H Υahoo απέφερε $655 εκατ. στο Third Point του Loeb

Συμφωνία με τη Yahoo για την επαναγορά 40 εκατ. μετοχών έκλεισε τη Δευτέρα το Third Point του Daniel Loeb, εξασφαλίζοντας κέρδη $655 εκατ.

H Υahoo απέφερε $655 εκατ. στο Third Point του Loeb

Το Third Point του Daniel Loeb κέρδισε τη Δευτέρα πάνω από $655 εκατ. από τη Yahoo, μετά την πώληση 40 εκατ. μετοχών από τη Yahoo. 

Ο Dan Loeb, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Τhird Point, του hedge fund που έχει επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα, παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Yahoo μαζί με άλλα δύο μέλη που είχε "καλέσει" ο ίδιος. 

Η Yahoo ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με το Third Point για την επαναγορά 40 εκατ. μετοχών στην τιμή των $29,11 ανά μετοχή. 

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το deal αυτό σημαίνει για το hedge fund απόδοση 129% επί της αρχικής επένδυσης, χωρίς να περιλαμβάνονται οι μετοχές της Yahoo που συνεχίζει να κατέχει το Third Point ή κέρδη από μετοχές που έχει ήδη πουλήσει. 

"Ο Ηarry, o Michael και εγώ, είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της Yahoo, από την περασμένη Άνοιξη που γίναμε μέλη του Δ.Σ." ανέφερε ο κ. Loeb σε ανακοίνωση του. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v