Απαντήσεις για το σκάνδαλο Μπάρθενας θα δώσει ο Ραχόι

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως θα εμφανιστεί ενώπιον του ισπανικού κοινοβουλίου για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το σκάνδαλο Μπάρθενας.

Απαντήσεις για το σκάνδαλο Μπάρθενας θα δώσει ο Ραχόι

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα εμφανιστεί σύντομα στο κοινοβούλιο για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στο κυβερνών Λαϊκό Κόμμα.

"Έχω μιλήσει στον επικεφαλής του κοινοβουλίου. Θα εμφανιστώ ενώπιον του κοινοβουλίου για να δώσω εξηγήσεις, γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι το μέρος που πρέπει να το κάνω" ανέφερε ο κ. Ραχόι σε συνέντευξη τύπου με τον Ρουμάνο πρωθυπουργό, Βίκτορ Πόντα. 

"Εκεί είναι που θα πω ότι έχω να πω για αυτό το θέμα" σημείωσε ο κ. Ραχόι, προσθέτοντας ότι η εμφάνιση του θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου

Σημειώνεται ότι ο ταμίας του Λαϊκού Κόμματος, Λουίς Μπάρθενας, έχει δηλώσει σε ισπανικές εφημερίδες ότι μεγαλοεργολάβοι χρηματοδοτούσαν το κόμμα και ως αντάλλαγμα κέρδιζαν συμβόλαια για μεγάλα έργα. 

Τα μετρητά χρησιμοποιούνταν για την χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών του Λαϊκού Κόμματος αλλά και για μίζες προς τα πρωτοκλασάτα στελέχη του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v