Η απάντηση του Λεμπ στον Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Ν. Λεμπ απάντησε στο περιοδικό Variety στα σχόλια του Τ. Κλούνεϊ, λέγοντας ότι θαυμάζει το πάθος του γνωστού ηθοποιού για την Sony. Πιστεύω ότι τα ενδιαφέροντα μας ευθυγραμμίζονται με ένα τρόπο που ο ίδιος δεν συνειδητοποιεί, τόνισε.

Η απάντηση του Λεμπ στον Τζορτζ Κλούνεϊ

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιτέθηκε στον ιδρυτή του Third Point, Ντάνιελ Λεμπ, για τα σχόλια του σχετικά με την απόδοση της Sony Entertainment. 

"Ο Λεμπ αποκαλεί τον εαυτό του ακτιβιστή επενδυτή και εγώ θα τον αποκαλούσα τυχοδιώκτη και κάποιον που προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα φόβου που πιέζει τα στούντιο να κάνουν μόνο «μλοκμπαστερ»" δήλωσε σε συνέντευξη στο Dreamline ο κ. Κλούνεϊ.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Ντάνιελ Λεμπ σήκωσε το γάντι και απάντησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Variety στον διάσημο ηθοποιό, κρατώντας πάντως χαμηλά τους τόνους.

"Θαυμάζω το πάθος του κ. Κλούνεϊ για την Sony και την αφοσίωση του στη Sony και στους φίλους του εκεί" δήλωσε ο κ. Λεμπ

Ο ίδιος υποστήριξε πως με τον κ. Κλούνεϊ μοιράζονται ένα "κοινό στόχο", στο ότι “μια πιο πειθαρχημένη εταιρεία με καλύτερη κατανομή του κεφαλαίου σημαίνει ότι λιγότερα χρήματα ξοδεύονται για γραφειοκρατικούς λόγους και επενδύονται περισσότερα σε ταινίες".

"Είμαστε όλοι υπέρ των έξυπνων επενδύσεων με δημιουργικό περιεχόμενο. Πιστεύω ότι τα ενδιαφέροντα μας ευθυγραμμίζονται με ένα τρόπο που ο ίδιος δεν συνειδητοποιεί" τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v