Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Apple: Αποκαλύφθηκε το νέο iPhone

Σε δύο νέα σχέδια θα διατίθεται το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple. Στα $99 η τιμή πώλησης του φθηνού iPhone 5C. Από $199 το iPhone 5S, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή A7, 64 bit. Το νέο λογισμικό και οι δυνατότητες.

Apple: Αποκαλύφθηκε το νέο iPhone

Το νέο iPhone της Apple αποκάλυψε την Τρίτη ο CEO της εταιρείας Tim Cook, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια.

Ο Τ. Cook ανακοίνωσε πως η Apple αποφάσισε ο αντικαταστάτης του iPhone 5 να κυκλοφορήσει σε δύο νέα σχέδια, το iPhone 5S και το πιο φθηνό iPhone 5C.

Το iPhone 5C διαθέτει οθόνη ρετίνας τεσσάρων ιντσών, κάμερα 8 megapixel, μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια και επεξεργαστή A6.

Το νέο κινητό τηλέφωνο θα διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων πράσινο και μπλε. Η τιμή του θα ξεκινά με συμβόλαιο δύο ετών από τα 99 δολ.

Tην ίδια ώρα το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, χρυσό, ασημί και γκρίζο. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Α7, 64 bit και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όπως τόνισε κατά την παρουσίαση ο Τ. Cook είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται ένας τόσο ισχυρός επεξεργαστής σε οποιαδήποτε συσκευή τηλεφώνου.

"Ο κόσμος των προσωπικών υπολογιστών χρειάστηκε δύο χρόνια για να περάσει από τα 32 bit στα 64 bit. Εμείς θα το κάνουμε μέσα σε μια μέρα" ανέφερε."To πιο πρωτοποριακό τηλέφωνο που έχουμε δημιουργήσει, ενδεχομένως που έχει δημιουργηθεί ποτέ" πρόσθεσε ο Τ.Cook. 

Η τιμή πώλησης του iPhone 5S θα ξεκινά από τα 199 δολ. και θα φθάνει τα 399 δολ. 

Οι παραγγελίες για τα δύο νέα μοντέλα θα ξεκινήσουν από τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ στα καταστήματα θα βρίσκονται από τις 20 Σεπτεμβρίου. 

Νέο λογισμικό iOS 7

Παράλληλα, η Apple ανανέωσε και το λογισμικό της για τα κινητά τηλέφωνα, λανσάροντας το Ios 7, το οποίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν από τις 18 Σεπτεμβρίου.

Το νέο λογισμικό θα περιλαμβάνει νέους ήχους, λειτουργίες για επεξεργασία φωτογραφιών και εικόνων και το iTunes radio.

Στην εκδήλωση στην Καλιφόρνια, ο T. Cook προέβλεψε πως περίπου 700 εκατομμύρια συσκευές με λογισμικό iOS θα έχουν πουληθεί ως τον επόμενο μήνα.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η Siri έχει βελτιωθεί σημαντικά και θα επιτρέπει την άντληση πληροφοριών από το Twitter και τη Wikipedia.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v