ΗΠΑ: Συνάντηση CEO τραπεζών με Ομπάμα

Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, θα έχουν την Τετάρτη οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων τραπεζών των ΗΠΑ. Στο τραπέζι οι διαπραγματεύσεις Λευκού Οίκου και Κογκρέσου για την έκτακτη χρηματοδότηση και το ταβάνι του χρέους.

ΗΠΑ: Συνάντηση CEO τραπεζών με Ομπάμα

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων τραπεζών θα συναντηθούν την Τετάρτη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, για να συζητήσουν σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του Λευκού Οίκου με το Κογκρέσο για την έκτακτη χρηματοδότηση και την αύξηση του ορίου του χρέους.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο διοργανώθηκε από το Financial Services Forum, επαγγελματική ένωση που εκπροσωπεί τους διευθύνοντες συμβούλους των 19 μεγαλύτερων τραπεζών και ασφαλιστικών.

Η πλειοψηφία των επικεφαλής των μελών της ένωσης, συμπεριλαμβανομένων των Λ. Μπλακνφάιν της Goldman Sachs και του Τζέιμι Ντάιμον της JP Morgan, αναμένεται να παρευρεθεί στη συνάντηση.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι προβλέπεται να συναντηθούν και με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζαλ Λιού.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε στο Bloomberg την πραγματοποίηση της συνάντησης και πρόσθεσε ότι η ένωση των τραπεζιτών θα συζητήσει και μια σειρά από άλλα οικονομικά ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v