Markit: Εγκαινιάζει νέα υπηρεσία messaging

Η Markit ανακοίνωσε ότι η Thomson Reuters θα ενταχθεί στο νέο δίκτυο ως ιδρυτικός πελάτης, μαζί με οκτώ μεγάλες τράπεζες, που όλες συμμετέχουν στην ιδιοκτησία της Markit.

Markit: Εγκαινιάζει νέα υπηρεσία messaging

Το πρακτορείο χρηματοοικονομικών δεδομένων Markit πρόκειται να θέσει σε λειτουργία μια ανοιχτή πλατφόρμα μηνυμάτων (open messaging platform) με στόχο την βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των μεγάλων επενδυτικών οίκων της Wall Street και των πελατών της.

Η εισαγωγή του Markit Collaboration Services αποτελεί ένδειξη, κατά τους αναλυτές, ότι οι τράπεζες και οι χρηματιστηριακές θέλουν να απομακρυνθούν από τα συστήματα επικοινωνίας που θεωρούνται δύσχρηστα, ακριβά και ευάλωτα σε ηλεκτρονικούς εισβολείς.

Η Markit ανακοίνωσε ότι η Thomson Reuters θα ενταχθεί στο νέο δίκτυο ως ιδρυτικός πελάτης, μαζί με οκτώ μεγάλες διεθνείς τράπεζες, που όλες συμμετέχουν στην ιδιοκτησία της Markit. Οι τράπεζες που έχουν συνυπογράψει είναι οι Bank of America Merrill Lynch, Barclays, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, J.P. Morgan Chase και Morgan Stanley.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v