Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Heineken: Μειώνει προβλέψεις για κέρδη 2013

Η Heineken αναθεώρησε προς τα κάτω τις εκτιμήσεις για τα καθαρά κέρδη του 2013. Πτώση καθαρών κερδών το τρίτο τρίμηνο. Μείωση εσόδων στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Heineken: Μειώνει προβλέψεις για κέρδη 2013

H Ηeineken μείωσε την Τετάρτη τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη του 2013, μετά την πτώση των εσόδων τρίτου τριμήνου στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη και σε μεγάλες αγορές της Αφρικής και της Λ. Αμερικής.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη του 2013 αναμένεται να εμφανίσουν μονοψήφια ποσοστιαία πτώση σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τα έσοδα της εταιρείες στην Αφρική και την Μέση Ανατολή υποχώρησαν 3%, ενώ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη υποχώρησαν κατά 4%.

Παράλληλα, η ολλανδική εταιρεία ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο πτώση καθαρών κερδών στα 483 εκατ. ευρώ από 568 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

"Δεν περιμέναμε μια τέτοια αρνητική εξέλιξη στην περιοχή. Περιμέναμε καλύτερη ανάπτυξη σε βασικές αναπτυσσόμενες αγορές όπως το Μεξικό και η Νιγηρία" δήλωσε σε αναλυτές ο H. Graafland, CFO της Ηeineken.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v