Deutsche Post: Πιλοτικό πρόγραμμα παράδοσης με drones!

Ο γερμανικός όμιλος παράδοσης δεμάτων, ανακοίνωσε ότι έθεσε σε εφαρμογή εβδομαδιαίο πιλοτικό πρόγραμμα παράδοσης με drone, σε συνεργασία με φαρμακείο στην Βόννη.

Deutsche Post: Πιλοτικό πρόγραμμα παράδοσης με drones!

Μια εβδομάδα αφότου η Amazon.com προκάλεσε μεγάλη αναταραχή παγκοσμίως δηλώνοντας ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα ρομποτικά αεροσκάφη για να παραδίδει δέματα στους πελάτες, η Deutsche Post-DHL έγινε η πρώτη εταιρία που εγκαινίασε τις παραδόσεις με "drones".

Ο γερμανικός όμιλος παράδοσης δεμάτων, ανακοίνωσε ότι έθεσε σε εφαρμογή εβδομαδιαίο πιλοτικό πρόγραμμα παράδοσης με drone, σε συνεργασία με φαρμακείο στην Βόννη, όπου εδρεύει.

«Το σχέδιό μας βρίσκεται στα πρώτα στάδια και μελετούμε μια σειρά σενάρια, όπως παράδοση φαρμάκων που πρέπει να μεταφερθούν άμεσα ή σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση,» δήλωσε εκπρόσωπος της εαιρίας.

Ανάμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία είναι το ρυθμιστικό πλαίσιο, που για παράδειγμα απαγορεύει στα drones την απογείωση ή προσγείωση σε κατοικημένες περιοχές. Υπάρχουν επίσης ποικίλα ανοιχτά ζητήματα όσον αφορά την διαχείριση και την ασφάλεια.

Η εταιρία έλαβε ειδική άδεια για να εφαρμόσει το πιλοτικό της πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v