Crocs: Επένδυση $200 εκατ. από την Blackstone

Η Crocs γυρίζει σελίδα με παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου και επένδυση 200 εκατ. δολ. από την Blakcstone.

Crocs: Επένδυση $200 εκατ. από την Blackstone

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Crocs ενώ παράλληλα, η Blackstone προχωρά σε επένδυση 200 εκατ. δολαρίων στην αμερικανική υποδηματοποιία. Ο John McCarvel είχε παραδεχθεί από τον Απρίλιο μιλώντας στους Financial Times ότι οι επενδυτές ήταν δυσαρεστημένη με τη δική του απόδοση και την πορεία της εταιρείας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ότι τα αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου θα είναι δυσμενέστερα των προσδοκιών. Η εταιρεία που έγινε γνωστή για τα πολύχρωμα λαστιχένια τσόκαρα αντιμετωπίζει προβλήματα από τα μέσα του 2011 καθώς η αλλαγή της μόδας έχει οδηγήσει σε μείωση πωλήσεων στις δυτικές αγορές παρά την καλή ανάπτυξη στην Ασία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η επένδυση της Blackstone θα φέρει παράλληλα και μεγαλύτερη τεχνογνωσία στο λιανικό εμπόριο. «Η συνεργασία με την Blackstone παρέχει πρόσβαση σε νέους πόρους και επιπλέον εξειδίκευση που πιστεύουμε ότι θα επηρεάσει θετικά και ουσιαστικά τη μελλοντική απόδοση της εταιρείας» δήλωσε ο Thomas Smach, πρόεδρος της Crocks

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v