Apple: Ετοιμάζει iPhones με οθόνη 4,5 και 5 ιντσών

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η WSJ, το μικρότερο από τα δυο μοντέλα βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο και ετοιμάζεται για μαζική παραγωγή, ενώ το μοντέλο με την μεγαλύτερη οθόνη βρίσκεται ακόμα στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης.

Apple: Ετοιμάζει iPhones με οθόνη 4,5 και 5 ιντσών

Μεγαλύτερες οθόνες σε μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορήσουν φέτος ετοιμάζει η Apple, καθώς εντείνεται ο ανταγωνισμός στην αγορά των smartphones.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, πηγές που γνωρίζουν το θέμα, υποστηρίζουν πως η Apple σχεδιάζει ένα μοντέλο iPhone με οθόνη μεγαλύτερη των 4,5 ιντσών (διαγώνια) καθώς και μια δεύτερη έκδοση με οθόνη μεγαλύτερη των 5 ιντσών.

Μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο τηλέφωνο της Apple, το iPhone 5, φέρει οθόνη 4 ιντσών.

Και τα δυο νέα μοντέλα αναμένεται να έχουν μεταλλική θήκη παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιείται στο iPhone 5S, ενώ η οθόνη δεν θα είναι καμπυλωτή –ένα χαρακτηριστικό που άρχισαν πρόσφατα να χρησιμοποιούν ανταγωνίστριες εταιρείες όπως η Samsung Electronics.

Οι συσκευές αναμένονται το β' εξάμηνο, ωστόσο οι πηγές τόνισαν πως τα σχέδια της Apple δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Κατά τις ίδιες πηγές, το μικρότερο από τα δυο μοντέλα βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο και ετοιμάζεται για μαζική παραγωγή, ενώ το μοντέλο με την μεγαλύτερη οθόνη βρίσκεται ακόμα στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης.

Η Apple πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v