SAP, Atos στην μάχη για την ευρω-αγορά "cloud"

Η SAP και η Atos ανταγωνίζονται με Microsoft, Oracle και ΙΒΜ για τα συμβόλαια «cloud» της κυβέρνησης, δηλαδή την διαχείριση υπηρεσιών και παραγγελιών του διεθνούς διαδικτύου.

SAP, Atos στην μάχη για την ευρω-αγορά cloud

Η SAP και η Atos συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να καθορίσουν τα στάνταρ που πρέπει να διέπουν τα ιντερνετικά προγράμματα και τις υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της πρώτης εταιρίας.

Η γερμανική και η γαλλική επιχείρηση επιτείνουν την προσπάθεια βοήθειας των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στην προστασία των δεδομένων των πολιτών. 

Η προώθησή τους εντάσσεται στο, μεγαλύτερο μέχρι σήμερα, πρόγραμμα προστασίας των λογισμικών για να αντιμετωπιστούν κίνδυνοι κατασκοπείας. Προκύπτει μετά τις μεγάλες διαρροές δεδομένων στα προγράμματα αποθήκευσης δεδομένων της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών National Security Agency.

Η SAP και η Atos ανταγωνίζονται με Microsoft, Oracle και ΙΒΜ για τα συμβόλαια «cloud» της κυβέρνησης, δηλαδή την διαχείριση υπηρεσιών και παραγγελιών του ιντερνέτ, μια αγορά που προβλέπεται να έχει διπλασιαστεί στα 100 δισ. δολ. και πλέον εντός τριετίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v