Marathon: Και δεύτερο distressed fund για την Ε.Ε.

«Η Ε.Ε. είναι καταπληκτική ευκαιρία», δηλώνει ο COO, Andrew Rabinowitz. Στόχος του δεύτερου fund θα είναι μη εξυπηρετούμενα δάνεια και εταιρικά ομόλογα επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Marathon: Και δεύτερο distressed fund για την Ε.Ε.

Ένα δεύτερο fund που θα επικεντρώνεται σε distressed τοποθετήσεις στην Ευρώπη ξεκινά η Marathon Asset Management. Το hedge fund με υπό διαχείριση κεφάλαια 11 δισ. δολ. που διαχειρίζονται ο Bruce Richards και ο Louis Hanover, ξεκίνησε από τις 15 Ιανουαρίου το Marathon Europe Credit Opportunities Fund II.

Στόχος του είναι να επενδύσει σε ενυπόθηκους τίτλους, σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια και σε εταιρικά ομόλογα επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στη στρατηγική του fund.

«Η Ε.Ε. είναι καταπληκτική ευκαιρία» δηλώνει ο COO, Andrew Rabinowitz, συμπληρώνοντας πως καθώς σταθεροποιούνται η αγορά κρατικών ομολόγων, οι τράπεζες και η οικονομία, και με τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς να θέλουν να  πουλήσουν στοιχεία ενεργητικού, «παρουσιάζεται μια ενδιαφέρουσα δυναμική για επενδυτές σε distressed τοποθετήσεις».  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v