Einhnorn: Προειδοποιεί για νέα τεχνολογική φούσκα

Ο D. Einhorn υποστήριξε πως υπάρχουν διάφορες ενδείξεις για την υπερβολική άνοδο των τεχνολογικών μετοχών, όπως τα ράλι σε μετοχές εταιρειών την πρώτη μόλις ημέρα μετά την IPO

Einhnorn: Προειδοποιεί για νέα τεχνολογική φούσκα

Ο επικεφαλής της Greenlight Capital, David Einhorn, δήλωσε την Τρίτη πως οι επενδυτές είναι αντιμέτωποι με μια νέα φούσκα στις τεχνολογικές μετοχές.

"Υπάρχει μια ευρεία συναίνεση πως είμαστε μάρτυρες της δεύτερης τεχνολογικής φούσκας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια" ανέφερε ο D. Einhorn σε επιστολή του προς τους επενδυτές. "Αυτό που δεν είναι βέβαιο, είναι πόσο πολύ θα επεκταθεί η φούσκα και τι θα την κάνει να σκάσει" πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδει το CNBC, ο D. Einhorn υποστήριξε πως υπάρχουν διάφορες ενδείξεις για την υπερβολική άνοδο των τεχνολογικών μετοχών, όπως τα ράλι σε μετοχές εταιρειών την πρώτη μόλις ημέρα μετά την IPO.

"Η τρέχουσα φούσκα θυμίζει την προηγούμενη, αλλά με λιγότερες μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης και με πολύ λιγότερο ενθουσιασμό από τους επενδυτές" τόνισε ο D. Einhorn, προσθέτοντας πως ο ίδιος έχει "σορτάρει" μετοχές του τεχνολογικού τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v