Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BofA: Αναστολή επαναγορών λόγω Fed

Κατόπιν εντολής της Fed, θα αναστείλει κεφαλαιακές κινήσεις που είχε ανακοινώσει για το 2014, μεταξύ των οποίων η επαναγορά κοινών μετοχών $4 δισ. και η προγραμματισμένη αύξηση μερίσματος από $0,01 σε $0,05.

BofA: Αναστολή επαναγορών λόγω Fed

Η Bank of America Corp. ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει πτωτική αναθεώρηση στους συντελεστές και τα μεγέθη κεφαλαιακής επάρκειας που επιβάλλουν οι ρυθμιστικές αρχές «λόγω εσφαλμένης προσαρμογής.»

Η προσαρμογή οφείλεται σε συγκεκριμένα δομημένα χρεόγραφα που σχετίζονται με την εξαγορά της Merrill Lynch το 2009.

Η αμερικανική τράπεζα ανακοίνωσε ότι η υποβάθμιση δεν θα πλήξει τον ισολογισμό ή το μετοχικό κεφάλαιο. Πάντως η μετοχή αντιδρά με αισθητές απώλειες στην ανακοίνωση.

Κατόπιν εντολής της Federal Reserve, η BofΑ θα αναστείλει κεφαλαιακές κινήσεις που είχε ανακοινώσει για το 2014, μεταξύ των οποίων η επαναγορά κοινών μετοχών $4 δισ. και η προγραμματισμένη αύξηση μερίσματος από $0,01 σε $0,05.

Η τράπεζα θα καλέσει εξωτερικό παρατηρητή για να συμμετέχει στις διαδικασίες, πριν υποβάλλει τα νέα κεφαλαιακά της σχέδια 2014 στην Fed.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο