Google: Σε συζητήσεις για εξαγορά της Twitch

Oι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και δεν αναμένεται άμεσα η επίτευξη συμφωνίας. To startup άντλησε το Σεπτέμβριο $20 εκατ. από επενδυτές.

Google: Σε συζητήσεις για εξαγορά της Twitch

Η Google βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της Twitch, μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης υπηρεσίας live-streaming, ανέφεραν στη WSJ δύο καλά πληροφορημένες πηγές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και δεν αναμένεται άμεσα η επίτευξη συμφωνίας. Οι πηγές ανέφεραν πως η Twitch εξετάζει την άντληση επιπρόσθετης χρηματοδότησης αντί για την πώληση της εταιρείας.

Η Twitch, η οποία ιδρύθηκε το 2011, είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στο διαδίκτυο για την παρακολούθηση και μετάδοση ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

To startup άντλησε το Σεπτέμβριο $20 εκατ. από επενδυτές, συμπεριλαμβανομένης της Thrive Capital και της Take-Two Interactive Software

Το δημοσίευμα της WSJ αναφέρει πως η Google ενδιαφέρεται για την Twitch για να ενισχύσει το YouTube. To ΥοuTube έχει τις δικές του υπηρεσίες για παιχνίδια, αλλά βρίσκεται πολύ πίσω από το Twitch που αντιστοιχεί στο 44% της αγοράς.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v